Explorem al mar a través de vinyetes al Festival Posidonia Mallorca

15/05/2017

Torna el Festival Posidonia Mallorca i amb ell més activitats de l’ICTS SOCIB en col·laboració amb la Delegació de CSIC a les Illes Balears i el Clúster de Còmic de Balears.

El proper dissabte 20 de maig de 10:30 a 12:00, organitzem a l'Aula de la Mar (sala 1) el taller de còmic "Historietes per explorar el mar". Aquesta activitat està dirigida a nens i nenes d'entre 9 i 16 anys en el marc del projecte La mar de ciència, el concurs per a joves artistes interessats en la ciència i el mar. L'activitat és gratuïta i cal fer una inscripció prèvia emplenant el següent formulari electrònic (el podràs trobar al final de la pàgina enllaçada) abans del 18 de maig.

Si ja t'has inscrit, et recomanem portar el teu material favorit de dibuix:

• Llapis.
• Goma.
• Bolígraf negre, o retolador, o tinta (color negre).
• Paper o quadern de dibuix (gramatge mínim 120gr.).
• Regla (recomanable també esquadra i cartabó).
• Per donar color: llapis, o aquarel·les, o retoladors, etc.

Del temps gaudeixes de nostres taller, a els teus acompanyants podin visitar l'exposició "El CSIC a les Illes Balears: Ciència en imatges" que organitza la Delegació del CSIC a les Illes Balears a la sala del costat.

El Festival Posidonia Mallorca és un espai de difusió de coneixements i pràctiques que promou la defensa del medi natural. Un laboratori de solucions sostenibles per a la Mediterrània que crea un camp d’experimentació, reflexió i promoció. Connecta d’una forma innovadora el món de l’ecologia, la ciència, el desenvolupament sostenible, el turisme, la gastronomia, la cultura i l’art. En definitiva, un esdeveniment dissenyat i produït seguint principis sostenibles com a eina la vocació és contribuir a la transició cap a una Mallorca i una Mediterrània més sostenible.

Aquest any el Festival que té lloc a Palma (19 i 20 de maig) i a Deià (27 de maig) ve carregat de novetats i activitats per a tots els públics (consulta aquí el programa complet).

📣 Recorda: T'esperem el proper dissabte 20 de maig de 10:30 a 12:00 a l'Aula de la Mar (sala 1), Palma. Més informació al telèfon 971.439.895 o al correu electrònic mediterraneoaunclic@gmail.com. La inscripció és gratuita 😉.

Compartir aquesta entrada